Érj el még több érdeklődőt – készíts videós hirdetést!

Számos olyan technikai lehetőség áll már rendelkezésre, amelyekkel még sikeresebbek és vonzóbbak lehetnek az ingatlanjaid az érdeklődők számára. A videós hirdetés egyike ezeknek!

Mire jó a videós hirdetés?

Annak ellenére, hogy feltölthetsz fotókat és alaprajzot is az ingatlanhoz, a videó vagy a virtuális séta segíthet abban, hogy az ingatlanjaid iránt érdeklődők jobban el tudják képzelni az adott ingatlant, jobban érzékeljék a tereket, az ingatlan beosztását és az egyes helyiségek nagyságát. A videóval több szögből meg tudod mutatni a helyiségeket és sokkal jobban ki tudod emelni az ingatlan egyedi jegyeit, legvonzóbb részleteit mintha csak fotókkal dolgoznál.

Milyen videót érdemes feltölteni?

Ahogyan a fényképeknél is említettük, a videókra és a virtuális sétákra is egyaránt érvényes, hogy érdemes

  • nappal, természetes fényben elkészíteni a videót, így ugyanis jobban látszanak a részletek és összességében is kedvezőbb képet tudsz festeni az ingatlanról,
  • rendet raknod, mert egy rendezett, hangulatos összkép mindig vonzóbb annál, mintha a rengeteg kacattól és tárgytól el kell vonatkoztatni,
  • arra törekedned, hogy minél több szögből, minél részletesebben mutasd be az ingatlant,
  • rövid videót feltöltened: maximum 2-3 percben mutasd be az ingatlant, ugyanis az érdeklődők szívesebben néznek meg egy rövid videót, amely minden fontos tudnivalót összefoglal az ingatlanról,
  • jó minőségű videót készítened, erre ma már az újabb mobiltelefonok is képesek.
  • arra is figyelned, hogy ne remegjen a kép, és ne végezz hirtelen mozdulatokat a kamarával, inkább csak pásztázd lassan végig a teret. Ha van állványod, akkor azzal még biztosabbra mehetsz.

Hogyan tölts fel videót a MIK fiókodban rögzített hirdetéshez?

Hogyan érhetjük el, hogy az ingatlanról a telefonunkkal vagy táblagépünkkel készített videó felkerüljön az ingatlan adatlapra? A videó elkészítése és az ingatlan adatlap publikálását követő teendőkről részletesen olvashatsz MIK fiókodban a Hirdetési segédletek között. Az ott található információk abban is segítenek, hogyan jelenhet meg a fényképezőgéppel vagy kamerával készített videód is a hirdetésed adatlapján.

Ha követed a leírtakat, akkor további tennivalód nincs, a MIK ügyfélszolgálat megkapja az értesítést az új videóról, feltölti azt a MIK YouTube csatornájára és a megfelelő linkkel kiegészíti az Ingatlan adatlapot, amelyen azután már megjelenik a videó is.

Forrás: Ingatlan.com
ingatlan.com